Produktdetaljer

Kald luft i alle hjørner. Teksturen i ingrediensene er beskyttet i hvert hjørne med Cooling 360°. Luftsirkulasjonen strømmer kald luft i hvert hjørne, gjennom effektive lufteventiler. Bakvegg i rustfritt stål gjenoppretter temperaturen raskt etter hver gang døren åpnes. God smak i hver bit.

Produktfordeler

AEG - Frittstående kjøleskap - RKB738E5MX

Kald luft i alle hjørner. God smak i hver bit

Teksturen i ingrediensene er beskyttet i hvert hjørne med Cooling 360°. Luftsirkulasjonen strømmer kald luft i hvert hjørne, gjennom effektive lufteventiler. Bakvegg i rustfritt stål gjenoppretter temperaturen raskt etter hver gang døren åpnes. God smak i hver bit.

AEG - Frittstående kjøleskap - RKB738E5MX

Hvert hjørne. Grundig avkjølt. Med cooling 360°

Cooling 360° kjøleskap har avansert luftsirkulasjon. Det spesialdesignede systemet sirkulerer kald luft i hvert hjørne. Premium ekte rustfritt stål bak gjør at skapet kjøles ned raskere etter døråpning. Tekstur av hver ingrediens er beskyttet. For full smak i hvert bitt.

AEG - Frittstående kjøleskap - RKB738E5MX

Tilpasningsdyktig for enhver smak, med CustomFlex®

Nøkkelen til å skape ferske, herlige retter er å ha alle dine ferske råvarer tilgjengelige. Med CustomFlex® kan du organisere kjøleskapet ditt akkurat slik du vil. Omorganiser oppbevaringskuffer raskt og enkelt for å maksimere lagringsplass. Kjøleskapet som tilpasser seg etter din smak.

Extra Chill skuff. For delikate ferske oster og ferskt kjøtt

Brems modningen av favorittostene dine og kjøtt ved å oppbevare dem i Extra Chill skuffen. Sonen holder en lavere temperatur enn resten av kjøleskapet.

AEG - Frittstående kjøleskap - RKB738E5MX

10-års trygghet

10-års garanti på kompressoren gir deg maksimal trygghet. Garantien inkluderer arbeids-, transport-, gassfjerning og påfylling, generelt vedlikehold og servicekostnader.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

Vi samler anmeldelser av produkter med lignende egenskaper

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

4

Godt kjøleskap

av Ailuska på 06 november 2021 Oversatt fra finsk

Lett å holde ren, pen både ute og spesielt inne. Flyttbare dørhyller praktisk. Én glasshylle kan være mer.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  4
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  5
 • Ailuska Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
3

knapt tilfredsstillende

av HelgaP på 17 oktober 2021 Oversatt fra tysk

Kjøleskapet ser veldig stilig ut og byr på mye plass, men den nederste skuffen, spesielt Humidity Cntrol-skuffen for frukt og grønt, er alt for liten etter min mening.
I tillegg lukkes fuktighetskontrollen veldig enkelt ved en feil, noe som gjør det så fuktig i kupeen at noe fort blir ødelagt.
Selv om det er mange rom i dørene som er veldig praktiske i seg selv, hadde et rom for smør, som kjent fra andre kjøleskap, vært ønskelig.
Spesielt irriterende er det at det, i motsetning til påstandene i beskrivelsen, ikke var inkludert sett for tilkobling til fryseren i leveringsomfanget og et slikt sett kan ikke kjøpes som tilbehør. I kombinasjon kan ikke begge enhetene justeres på en slik måte at dørene er på linje, enn si at enhetene kan kobles til hverandre, selv om det er angitt i bruksanvisningen.
Byggekvaliteten er middelmådig. Basert på min tidligere erfaring med AEG-enheter, ville jeg ha forventet mer.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  2

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av AEG

Takk for din tilbakemelding. Tilbakemeldingene fra våre kunder gir oss insentiv til å kontinuerlig forbedre oss. Vi var veldig glade for å videreformidle din kritikk internt. Med utstyret til de to grønnsaksskuffene har vi forsøkt å møte mange kundekrav. Arrangementet med CUSTOMFLEX® dørhyller gir et mangfold av muligheter for å kunne gjøre helt individuelle innstillinger. Du finner enda mer tilbehør, som smørrommet, i vår butikk: https://shop.aeg.de/kuhl-gefrierschranke/kuhl-gefrierschranke/ablagen/butterfach-komplett-738-210x8/p/140016834024 Produksjonen anlegget arbeider med det å være i stand til å tilby den forbindelse kit så snart som mulig. Tilkoblingssettet skal gjøre det mulig å koble kjøleskapet til fryseren: AGB728E5NB. Vi informerer deg gjerne om tilgjengelighet for levering. Send oss en e-post med adressen din, kjøpsbeviset ditt, enhetsdataene og forespørselen din til: Kundenfeedback@aeg.de Vi vil gjerne kontakte deg direkte.
Henrike / AEG kundeservice

5

Bare perfekt

av Eric på 17 oktober 2021 Oversatt fra tysk

Akkurat som ønsket, stille, tilbyr mye plass og også vakkert. Jeg vil absolutt anbefale det til andre.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Eric Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
4

Veldig fint design, men noen "buts".

av Andrés70 på 29 september 2021 Oversatt fra spansk

Jeg kjente allerede produsenten Electrolux, og jeg vet absolutt at ytelsen til mitt forrige kjøleskap har vært eksepsjonell. Cirka 18 år som jobber uten et eneste problem.
Men en sammenbrudd "av ansiktene" og endringen i våre vaner og preferanser, gjorde det nødvendig å erstatte enheten med en av disse egenskapene.
Vi var klare på at vi likte produsenten, designen og finishene, så vel som å ha en nær teknisk service av bevist kvalitet, så vi tenkte ikke så mye over det, og vi bestemte oss for denne modellen, med tanke på forskjellen i pris med andre AEG-modeller var det ikke så viktig.
Imidlertid er det noen ting jeg tror kan forbedres:
Det ville være sant at denne modellen kom med enda en hylle og til og med en metallflaskeholder. Den ekstra hyllen er nesten nødvendig for å få mest mulig ut av det sjenerøse interiøret.
Grønnsakskuffen er noe rettferdig sammenlignet med andre modeller.
Det ville være fint hvis dørhengselet ikke stakk opp fra toppen. Det er upraktisk å tilpasse pustegrillen hvis installasjonen er nødvendig, slik det har skjedd med meg.
At bare en av føttene kan justeres til nivået i kjøleskapet, er ikke riktig. I mitt tilfelle er kjøleskapet ikke på linje med resten av kjøkkenskapene, og det viser mye.
Hvis du vil installere kjøleskapet mellom kjøkkenskapene, er det praktisk å sjekke godt om plassen vi har, spesielt når det gjelder dybden og plassen som dørhåndtaket opptar, for å unngå å bli overrasket.
Det ville heller ikke vært en dårlig idé om kjøleskapet hadde litt mer høyde. Tatt i betraktning at kombiene går på 2 meter, synes 1.86 av denne meg knapp.
Jeg savner også at enheten ikke kan kobles fra uten å måtte koble den fra. Mitt forrige kjøleskap hadde en bryter på toppen for å slå den av når vi for eksempel skulle være noen måneder uten å bruke den.
Men det som overrasker meg mest er at et kjøleskap i denne kategorien ikke angir temperaturen inne i apparatet. Displayet viser temperaturen vi har programmert den til og med funksjonen, men ikke temperaturen inne i den.
Til tross for disse detaljene ser kjøleskapet imidlertid veldig bra ut. Estetisk sett er det et vidunder, både ute og inne.
Noen sier at det er veldig bråkete, men det virker normalt for meg.
Den som har tre skuffer er en suksess, siden de er til stor hjelp for å organisere mat og det "modulære" systemet Customflex virker for meg som en total suksess.
Kort sagt, jeg synes det er et veldig godt kjøleskap, og jeg håper jeg kan glede meg over det i like mange år eller mer enn det forrige.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  3
 • Andrés70 Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Andre produkter

AEG - Frittstående kjøleskap - RKB638E4MX
6000 Frittstående Kjøleskap 186 cm E

Maten holdes på sitt beste med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur inne i kjøleskapet ditt, og forhindrer at ingrediensene dine tørker ut. CustomFlex® gir deg friheten til å tilpasse plassen i kjøleskapet ditt. Beskytt kvaliteten, smaken og f...

AEG - Frittstående kjøleskap - RKB638E4MW
6000 Frittstående Kjøleskap 186 cm E

Kjøleskap med CustomFlex®, slik du kan organisere kjøleskapet ditt akkurat slik du vil. MultiFlow beskytter kvaliteten på maten ved å opprettholde stabil temperatur og fuktighet i hele kjøleskapet. I Extra Chill skuffen, som holder en lavere temperatur enn ...

AEG - Frittstående kjøleskap - RKE539F1DX
3000 Frittstående Kjøleskap 186 cm F

Frittstående kjøleskap i rustfritt stål med anti-fingeravtrykkoverflate. 186 cm høyt, og 387 L kapasitet. DynamicAir opprettholder konstant luftstrøm for å garantere stabil temperatur i hele kjøleskapet. Hver hylle avkjølt jevnt for å forhindre varme soner....

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.