Produktdetaljer

Smart design. Laget for økt plass. Med stablingssettet kan tørketrommelen monteres over vaskemaskinen for å gi deg mer plass. Mer brukervennlig med den innebygde, uttakbare hyllen. Egnet for alle frontmatet AEG-vaskemaskiner og -tørketrommler som er 52–67 cm dype.

Produktfordeler

Smart design. Laget for økt plass

Med stablingssettet kan tørketrommelen monteres over vaskemaskinen for å gi deg mer plass. Mer brukervennlig med den innebygde, uttakbare hyllen. Egnet for alle frontmatet AEG-vaskemaskiner og -tørketrommler som er 52–67 cm dype.

Den uttrekkbare hyllen. Gjør klesvasken til en lek

Den uttrekkbare hyllen er designet for din bekvemmelighet. Det har aldri vært lettere å laste inn eller ut av maskinene dine.

Sikkerhetsstripsen. Stable maskinene dine trygt

Sikkerhetsstripsen i stablingssettet vårt sørger for at maskinene dine alltid står støtt og trygt. Det er enkelt å stable vaskemaskinen og tørketrommelen din (uten ytterligere installasjon).

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften