Produktdetaljer

Kompakt mikrobølgeovn med grill i rustfritt stål og svart med hele 42 L kapasitet. Mikroen har forhåndsinnstilte program som gjør den enkel å betjene. Avslutt matlagingen med grill - for et ekstra sprøtt resultat.

Produktfordeler

Kombinert mikrobølgeovn med grill som gir optimale resultater

Mikrobølgeovn med grillfunksjon som gir sprø skorpe med et tastetrykk. Fra sprøstekt topping på en lasagne til et knasende sukkerlokk på en crème brûlée, gjenskap teksturer og smaker fra langtidssteking med hurtigheten og effekten til en mikrobølgeovn. Funksjonene for tining og oppvarming bidrar også til å skape fantastiske smaker som oppfyller selv de høyeste forventningene.

AEG - Kompaktovn - BFB5000WM

Konsekvente resultater. Jevn gjenoppvarming

Varm raskt og enkelt opp rester – uansett størrelse – med en ekstra stor roterende glasstallerken. Glasstallerkenen i mikrobølgeovnen roterer automatisk, slik at alle retter får jevn varme. For rykende varme resultater.

AEG - Kompaktovn - BFB5000WM

Tin. Varm opp. Smelt

Den intuitive mikrobølgeovnen har forhåndsinnstilte programmer for tining, gjenoppvarming og smelting. Bare velg type rett, så gjør mikrobølgeovnen resten.

Fullstendig nøyaktig, hver gang

Det rene glassdisplayet med berøringsknapper gir enda bedre kontroll over matlagingen. Timeren blir aktivert ved å skrive inn start/stopp på LCD-skjermen. Det betyr at du kan forvente absolutt presisjon, selv om du forlater ovnen et øyeblikk.

Ekstra stor kapasitet, 42 liters mikrobølgeovn

Med en ekstra stor kapasitet på 42 liter kan mikrobølgeovnen håndtere større retter. Du kan servere hele familien samtidig, alt fra gryteretter til lasagne. Med uslåelig enkelthet.

Rist, stek eller brun med grillen

Legg til en sprø finish på toast eller lasagne med ovnens grillfunksjon. Det innebygde varmeelementet sender varmen nedover, for delikat bruning eller risting av måltider.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften