Produktdetaljer

Induksjonstoppen varmer raskere enn andre kokeplater. Den koker vann på under 90 sekunder, og varmejusteringene er så subtile at det hjelper deg å lage selv de mest raffinerte, presise rettene enklere.

Produktfordeler

Nøyaktig varme. For presis matlaging

Induksjonstoppen varmer opp raskere enn andre platetopper. Den koker vann raskere og varmejusteringene er så subtile at den hjelper deg med å tilberede selv de mest elegante, presise rettene med enkelthet.

Induksjonstopp. En kjøligere overflate for et tryggere kjøkken

Vår intelligente induksjonsteknologi varmer opp kokekar og maten i dem, men ikke noe annet. Overflaten rundt kokekaret holder seg kjølig. Så hvis du rører platetoppen nær kokekarene ved et uhell mens du lager mat, er fingrene dine trygge.

Matlaging på flere nivåer. Tilbered mer samtidig

Med matlaging på flere nivåer sikrer den ekstra varmeringen at rettene dine alltid tilberedes med jevnt resultat – selv når den er lastet med to brett samtidig.

Svart emalje. Den ideelle overflaten

Svart emalje er det optimale materialet for ovnsrommet. Robust, slitesterk og enkel å rengjøre, tilrettelegger det for tilberedningsprosessen.

Smart design for enkel rengjøring

Det smarte designet av dørene på denne stekeovnen gjør det svært enkelt å holde glasset rent. Du kan fjerne dører og glassruter og effektivt rengjøre dem på begge sider.

Ovnen som er lettere og mer praktisk å rengjøre!

De flyttbare hyllene gjør det enklere enn tidligere å gjennomføre en grundig rengjøring av ovnen, til og med i de vanskelige hjørnene, med mindre tid og mindre anstrengelser.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.