Produktdetaljer

Elegant kombinert induksjonstopp med ventilator. Gir full frihet til å designe kjøkkenet ditt slik du virkelig vil ha det. Med brofunksjon på begge sider tar du matlagingen til et nytt nivå. Toppen styres enkelt og presist med Direct-touch. Hob2Hood sørger for automatisk justering av ventilatoren, slik du kan fokusere på maten. Dekselet i midten kan enkelt fjernes for lettere rengjøring og problemfritt vedlikehold. Dette sørger for kontinuerlig, perfekt ytelse.
Les mer

Produktfordeler

Design kjøkkenet ditt slik du virkelig vil ha det

ComboHob med brofunksjon på begge sider er en kombinert induksjonstopp med ventilator som gir frie tøyler. Dette betyr at du ikke er begrenset til hvor du plasserer platetoppen. Med ComboHob har du friheten til å plassere den hvor du vil.

Kombinert tilberedning og ventilasjon med ComboHob

ComboHob er en kombinasjon av en induksjonstopp og en ventilator. Gir ubegrensede alternativer for et nytt kjøkkendesign. Ultimat frihet og et moderne, minimalistisk utseende.

Automatisk ventilator. Med Hob2Hood

Hob2Hood teknologien tillater automatisk regulering av ventilatoren under matlagingen. Dersom du stiller temperaturen opp eller ned på platetoppen, vil viften justere seg etter dette. Slik du kan fokusere på matlagingen.

Større måltid laget samtidig. Med brufunksjon på begge sider

La smaken stå i sentrum med brufunkjson på begge sider. Nyt forbedret varmefordeling og tilpassning for store panner og planchas. Ta matlagingen til et nytt nivå.

Enkel rengjøring og vedlikehold

Innsugdekselet i midten kan enkelt fjernes. Dette betyr enkel rengjøring av fettfilteret av aluminium og problemfritt vedlikehold av luktfilteret på innsiden. Sørger for kontinuerlig, perfekt ytelse.

Temperatur og styrke på ventilatoren. Kontrollert med et touch

Kontroller temperaturen og styrken på ventilatoren presist med Direct Touch. Hver sone på ComboHoben har en individuell touch kontroll. For bedre oversikt.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

3

Svært ujevn varme, dårlig vifte

av Dani på 24 januar 2021

Jeg hadde store forventninger til denne steketoppen. Dessverre skuffet den, da det ikke er mulig å få jevn varme ved steking/koking, spesielt når brofunksjonen aktiveres. Dette er i strid med beskrivelsen av produktet. Platens sensorer avgir også høye og plagsomme lyder dersom man flytter stekeplaten/kasserollen. Viften er kun effektiv på høy styrke, og plasseringen av ventilatoren gjør det slik at enkelte soner ikke drar nytte av vifta like godt. Forventer langt mer til denne prisen. Vi har hatt en service, men teknikker kunne ikke finne feil. Vil derfor fraråde deg til å kjøpe denne.

 • Design
  4
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  2

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av AEG

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss. Leit å høre at produktet ikke møter til forventningene dine, og at det ikke ble funnet noen feil ved produktet til tross for at tekniker var ute og undersøkte saken. Høye kasseroller egner seg dessverre ikke like godt til denne type platetopp, da dampen kommer for høyt opp og ventilatoren får ikke tatt med seg matosen da ventilatoren ligger nede, selv om den har høy effektiv vifte. Vi ser gjerne nærmere på saken, har du muligheten til å sende oss en mail med videoklipp til kundeservice@electrolux.no

Med vennlig hilsen Ellisiv

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

5

En koketopp som et blikkfang på kjøkkenet ditt

av MF på 25 november 2021 Oversatt fra nederlandsk

En vakker platetopp som passer perfekt på vårt nye kjøkken. Elegant design, passer fint på benkeplaten og veldig brukervennlig. Kan bruke alle fire punktene på høy slik at du ikke trenger å bekymre deg for å forberede middag for en stor gruppe. Utsugeren fungerer veldig bra og etter koking la den stå på en stund og deretter ingen lukt. Fordi avtrekket er integrert og en hette ikke lenger er nødvendig, vil kjøkkenet ditt umiddelbart bli mye romsligere.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • MF Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
4

Strålende!!

av Raulio på 18 september 2021 Oversatt fra spansk

Alt perfekt, veldig glad, bortsett fra en liten flekk på tallerkenen som ikke kommer ut uansett hvor hardt jeg prøver. Resten en suksess.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3
 • Raulio Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

Beste honning noensinne

av Beller på 30 juni 2021 Oversatt fra engelsk

Dette er vår beste kokeplate noensinne,
Sønnen min er kokk, og han sa at dette er bedre enn den kommersielle gasskoketoppen han bruker,
Strømregningen vår ble redusert siden vi installerte denne platetoppen, veldig enkle kontroller

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Beller Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av AEG

Hei Beller

Tusen takk for den 5 -stjerners anmeldelsen.

Vi elsker denne platetoppen og alle funksjonene den har. Den praktiske innebygde avtrekksviften betyr at du ikke trenger en avtrekksvifte overhead, og multibride -funksjonen betyr at du enkelt kan tilpasse matlagingen din med en hvilken som helst form. betyr at du enkelt kan grille eller gryte på platetoppen.

Det er flott å høre at strømregningen din også er redusert. Koketoppene våre er veldig økonomiske.

Vi håper du fortsetter å glede deg over den nye AEG -platetoppen.

Andre produkter

AEG - ComboHob - IDK84454IB
Induksjonstopp med integrert ventilator 83 cm

Elegant kombinert induksjonstopp med ventilator for utblåsning. Gir full frihet til å designe kjøkkenet ditt slik du virkelig vil ha det. Med brofunksjon på begge sider tar du matlagingen til et nytt nivå. Toppen styres enkelt og presist med Direct-touch. H...

 • 150 dager åpent kjøp
AEG - ComboHob - IDE84243IB
Induksjonstopp med integrert ventilator 83 cm

Elegant kombinert induksjonstopp med ventilator. Gir full frihet til å designe kjøkkenet ditt slik du virkelig vil ha det. Med brofunksjon på ene siden tar du matlagingen til et nytt nivå. Toppen styres enkelt og presist med Direct-touch. Hob2Hood sørger fo...

 • 150 dager åpent kjøp
AEG - ComboHob - IDE84244IB
Induksjonstopp med integrert ventilator 83 cm

Elegant kombinert induksjonstopp med ventilator for utblåsning. Gir full frihet til å designe kjøkkenet ditt slik du virkelig vil ha det. Med brofunksjon på ene siden tar du matlagingen til et nytt nivå. Toppen styres enkelt og presist med Direct-touch. Hob...

 • 150 dager åpent kjøp

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften