Produktdetaljer

60 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipte kanter og 4 Windmill-soner, samt brofunksjon. SenseFry-teknologien sikrer perfekte stekeresultater ved at den holder en konstant temperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og boosterfunksjon.

Produktfordeler

Varm opp og server etter smak

Få den aller beste smaken og konsistensen når du steker med 7000 SenseFry®-induksjonstoppen. Det er bare å velge mat og ønsket resultat. Slutt å gjette når pannen eller oljen har den riktige temperaturen. Slutt på varmejusteringer.

Jevne stekeresultater med stekesensoren

Den avanserte stekesensoren i AEG-induksjonstoppen leverer jevn steking for hver matrett. Sensoren vil registrere, kontrollere og regulere en jevn temperatur over overflaten på platetoppen og pannen. Slik at alt er stekt til perfeksjon.

Berøringskontroller i farger snakker språket ditt

Brukergrensesnittet av berøringskontroller med farger gir trinnvis veiledning og tilbakemelding live, noe som betyr at du kan lage mat med større selvtillit. Det lærer deg til og med hvordan du skal sous vide. Ta matlagingen til neste nivå.

AEG - Induksjonstopp - IAE64841FB

Kombiner to matlagingssoner med Brofunksjon

Brofunksjonen kombinerer to matlagingssoner sammen for å passe til en stor kjele eller langpanne. Når de deler samme temperatur- og tidsinnstilling, er de sammenkoblede sonene ideelle når du lager mat til middagsselskaper eller større feiringer.

Hob2Hood®: Ventilatoren styres for deg

Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og ventilatoren. Ventilatoren justerer automatisk hastigheten basert på varmen, uten at du må løfte en finger. For kraftig avtrekk ved steking på høy varme, og roligere avtrekk ved småkoking.

Hver sone. Individuelt tidsbestemt

Med en gang du tar i bruk en matlagingssone har du rask og enkel tilgang til timeren via skjermen på berøringspanelet. Ingen veksling mellom menyer eller andre soner. Og fordi hver matrett kan tidsbestemmes individuelt er du garantert full kontroll over tilberedningsprosessen.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyAEG og finn alt du trenger på ett og samme sted.

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Reservedeler og tilbehør Support
Mann bretter håndklær