Produktdetaljer

60 cm touch-betjent MaxiSense® induksjonsplatetopp med 4 windmill soner, samt brofunksjon. Det trådløse SensePro steketermometeret gjør det mulig å tilberede etter sousvide-metoden på platetoppen. Denne modelen har Hob2Hood funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre nyttige funksjoner, som booster- og pausefunksjon.

Produktfordeler

AEG - Induksjonstopp - IAE64881FB

Presisjon i sentrum

Lag hver ingrediens til perfeksjon med 9000 SensePro® induksjonstopp. Den trådløse matsensoren måler kjernetemperaturen på mat og væske, slik at du kan koke, steke og til og med sous-vide. Det er din personlige soussjef.

AEG - Induksjonstopp - IAE64881FB

Mestre matlaging. Til den eksakte graden med matsensoren

Mestre all type matlaging med den trådløse matsensoren. Sensoren identifiserer temperaturen nøyaktig og kommuniserer varmereguleringer til platetoppen. Temperaturmålingen og vedlikeholdet er så presist at du kan til og med sous-vide.

AEG - Induksjonstopp - IAE64881FB

Berøringskontroller i farger snakker språket ditt

Brukergrensesnittet av berøringskontroller med farger gir trinnvis veiledning og tilbakemelding live, noe som betyr at du kan lage mat med større selvtillit. Det lærer deg til og med hvordan du skal sous vide. Ta matlagingen til neste nivå.

AEG - Induksjonstopp - IAE64881FB

Kombiner to matlagingssoner med Brofunksjon

Brofunksjonen kombinerer to matlagingssoner sammen for å passe til en stor eller langpanne. Når de deler samme temperatur- og tidsinnstilling, er de sammenkoblede sonene ideelle når du lager mat til middagsselskaper eller større feiringer.

AEG - Induksjonstopp - IAE64881FB

Hob2Hood®: Den trådløse ventilatoren

Hob2Hood®-funksjonen forbinder platetoppen og ventilatoren med hverandre. Ventilatoren justerer automatisk viftehastigheten basert på varmen, uten at du trenger løfte en finger. For kraftig utsuging når du varmer kraftig opp. Og roligere avtrekk når det småkoker.

Hver matlagingssone. Individuelt tidsbestemt

Med en gang du tar i bruk en matlagingssone har du rask og enkel tilgang til timeren via skjermen på berøringspanelet. Ingen veksling mellom menyer eller andre soner. Og fordi hver matrett kan tidsbestemmes individuelt er du garantert full kontroll over tilberedningsprosessen.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

Vi samler anmeldelser av produkter med lignende egenskaper

5

Som å ha en ekstra ovn

av Konglekameraten på 08 januar 2020

Når jeg lærte å bruke denne, var det som å få en ekstra ovn. Sous Vide funksjonen er genial. Nå har jeg en meget bra platetopp som også hjelper meg tilberede maten perfekt.

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  3
 • Konglekameraten Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

5

Stort kokeområde

av Rudolf på 28 desember 2021 Oversatt fra slovakisk

Induksjonstoppen har et virkelig stort kokeområde. Temperaturindikatoren er også flott.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Rudolf Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
4

Det fungerer perfekt, men..

av barty på 22 desember 2021 Oversatt fra tsjekkisk

Brettet varmes opp veldig raskt. Jeg liker termometerfunksjonen. Hun gledet også Czech på skjermen. Nyansen på glasset er ganske grå, svart ville vært finere. Jeg hadde et problem med hyppig kommunikasjonsfeil for temperatursonden. Til slutt løste jeg problemet ved å koble den øvre metalldelen av sonden til potten ved hjelp av en klesklype, da fungerte sonden mye bedre. Med den vanlige hardkokende eggfunksjonen ber platen deg om å tilsette egg i kokende vann, noe som er en merkelig måte. Dessuten slår den seg ikke av etter innstilt koketid, det høres kun et akustisk signal. Jeg vil gjerne ha muligheten for automatisk avstenging for støttet matlaging etter valgt tid. Med Sous-vide-funksjonen er det mulig å stille inn en maksimal temperatur på 74°C, jeg likte muligheten for å stille inn temperaturen selv rett før kokepunktet. Jeg tar gjerne imot muligheten for å oppdatere programvaren, for det er ganske mange mangler. På grunn av prisen på styret kunne de "små tingene" jeg nevnte, løses.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  4
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  5
 • barty Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
4

Fantastisk komfyr med liten mulighet for forbedring

av Lokes14 på 16 desember 2021 Oversatt fra svensk

Jeg fikk sjansen til å teste denne koketoppen via Smartson og var ikke sen om å hoppe på. Etter at jeg fikk produktet levert og installert, var jeg veldig spent på å teste alt med en gang.

Det som slo meg umiddelbart var følelsen av kvalitet og det stilige designet. Ovnen er laget med skråkant de siste 1,5 - 2 centimeter for å skape bedre sammenheng når den senkes ned i vasken. Men jeg valgte i stedet å frese ut av benkeplaten og lage ovnen nedsenket i benkeplaten for å lage en flat overflate hele veien og unngå plagsomme kanter som også er vanskelige å holde rene. Anbefaler dette virkelig.

En av de beste egenskapene er det trådløse termometeret som i kombinasjon med et kokehjelpemiddel gir mange forskjellige muligheter. Via kokehjelpen velger du hvilken type produkt du vil tilberede og hvordan du vil tilberede det (koke, steke osv.) Da holder komfyren i kombinasjon med termometeret oversikt over at du alltid oppnår perfekte resultater. Du kan for eksempel koke ris på denne måten, det vil si at den aldri koker og dermed koker over. En timer piper også perfekt når vannet renner ut, men før det rekker å brenne. Kan det bli bedre?

En liten detalj som faktisk er veldig irriterende er at du ikke raskt kan tørke av displayet uten at ovnen slår seg av umiddelbart. Så det er ingen forsinkelse så dette skjer uansett hvor rask du er. Dette betyr at hvis du av en eller annen grunn ønsker å tørke av komfyren under matlagingen og kun få tilgang til displayet, stopper alt helt og du må starte på nytt.

Sum er fortsatt en fantastisk komfyr som gir fantastiske opplevelser på kjøkkenet.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  5
 • Lokes14 Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Andre produkter

AEG - Induksjonstopp - IKE95474FB
6000 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 90 cm

Platetopp med induksjon, 90 cm, med Flexibridge og PowerSlide for fleksibel matlaging. Hob-2-Hood-funksjon, timer, barnelås og DirectTouch for enkel betjening av platetoppen.

AEG - Induksjonstopp - IAE6442SFB
7000 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

Induksjonstopp fra AEG, med booster på alle soner. MaxiSense® justerbare kokesoner registrerer automatisk størrelser og former for alle typer kjeler og panner. Kokesensoren SenseBoil registrerer og justerer automatisk temperaturinnstillingene, og reduserer ...

 • 150 dager åpent kjøp
AEG - Induksjonstopp - IAE8442SFB
7000 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

Denne induksjonstoppen fra AEG med SenseBoil® registrerer bobler og reduserer kokingen automatisk til jevn småkoking. Du sparer både tid og strøm. Med den unike Hob2Hood-funksjonen på denne koketoppen kan du koble betjeningen av ventilatoren din sammen med ...

 • 150 dager åpent kjøp

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.