Produktdetaljer

MaxiSense induksjonstopp (80 cm) med 4 effektive soner, alle med Booster for rask og intens varme. MaxiSense gjør at alle kjeler passer på alle soner, så lenge krysset dekkes. Rask og presis DirekTouch-betjening, og smart H2H-funksjon for styring av ventilator. AutoMax oppkokingsautomatikk, timer og Stop&Go.

Produktfordeler

AEG - Induksjonstopp - IKB84431FB

Nøyaktig varme for upåklagelige resultater

Induksjon hjelper deg med å mestre enhver tilberedningsteknikk raskere og kan til og med koke vann på under 90 sekunder. Varmejusteringene er dessuten så nyanserte at de kan hjelpe deg med å produsere de beste smakene og teksturene hver gang du lager mat.

AEG - Induksjonstopp - IKB84431FB

Din perfekte matlagingspartner

Induksjon hjelper deg å mestre enhver matlagingsteknikk raskere. Den varmes opp raskere enn andre typer kokeplater, slik at du kan komme i gang med matlagingen med en gang. Raske varmejusteringer betyr at du kan produsere de fineste smaker og teksturer når du lager mat.

AEG - Induksjonstopp - IKB84431FB

Hob2Hood®: Ventilatoren styres for deg

Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og ventilatoren. Ventilatoren justerer automatisk hastigheten basert på varmen, uten at du må løfte en finger. For kraftig avtrekk ved steking på høy varme, og roligere avtrekk ved småkoking.

AEG - Induksjonstopp - IKB84431FB

Færre trinn og bedre kontroll med Direct Touch-kontroll

Brukergrensesnittet til Direct Touch bruker tallene 1–14, slik at du kan angi riktig temperatur med en gang uten å måtte veksle mellom pluss- og minusknappene.

AEG - Induksjonstopp - IKB84431FB

Raskere varme for ekstra hastighet med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funksjonen for øyeblikkelig varme. Dette gjør den ideell for å koke opp vann raskt, og gjøre panner klare til steking når du trenger dem.

AEG - Induksjonstopp - IKB84431FB

Timer for platetoppen. Laget for presisjon

Den innebygde timeren for platetoppen kan stilles på opptil én time og slår av platetoppen automatisk når innstilt tid utløper. For presise resultater uten anstrengelser.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyAEG og finn alt du trenger på ett og samme sted.

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Reservedeler og tilbehør Support
Mann bretter håndklær