Produktdetaljer

MaxiSense induksjonstopp (90 cm) med hele 6 effektive soner for optimal ergonomi og fleksibillitet. Proff bro-funksjon for sammekobling av to og to soner til 3 varmeområder. Alle soner har Booster for rask og intens varme. MaxiSense gjør at alle kjeler passer på alle soner, så lenge krysset dekkes. Hurtig og presis betjening med DirecTouch, og en rekke praktiske funksjoner. Intuitive kontroller i lekkert design. (NB. 3-fas).
Les mer

Produktfordeler

AEG - Induksjonstopp - IKE96654FB

Mer plass. Mer smak. Samtidig

6000 Bridge-induksjonsplaten klarer seg lett når du lager mat med større panner. Brofunksjonen forbinder to matlagingssoner på tre sider av platetoppen for å passe til en stor eller lang panne. Brosonen vil dele samme temperatur og tid.

AEG - Induksjonstopp - IKE96654FB

Kombiner for å lage mer mat. Med TripleBridge

Med TripleBridge-funksjonen kan du kombinere to matlagingssoner på tre forskjellige områder på platetoppen din. Disse vil da romme en rekke kokekarstørrelser. Og alle deler de samme temperatur- og tidsinnstillingene.

AEG - Induksjonstopp - IKE96654FB

Hob2Hood®: Ventilatoren styres for deg

Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og ventilatoren. Ventilatoren justerer automatisk hastigheten basert på varmen, uten at du må løfte en finger. For kraftig avtrekk ved steking på høy varme, og roligere avtrekk ved småkoking.

AEG - Induksjonstopp - IKE96654FB

Matlagingssoner lyser automatisk. Med ActiveTouch

Med ActiveTouch lyser den tilhørende skyvekontrollen automatisk når en panne settes ned på platetoppen. Alt du trenger å gjøre er å stille inn ønsket temperatur. Det er en intuitiv måte å lage mat på.

AEG - Induksjonstopp - IKE96654FB

Raskere varme for ekstra hastighet med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funksjonen for øyeblikkelig varme. Dette gjør den ideell for å koke opp vann raskt, og gjøre panner klare til steking når du trenger dem.

AEG - Induksjonstopp - IKE96654FB

Timer for platetoppen. Laget for presisjon

Den innebygde timeren for platetoppen kan stilles på opptil én time og slår av platetoppen automatisk når innstilt tid utløper. For presise resultater uten anstrengelser.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyAEG og finn alt du trenger på ett og samme sted.

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Reservedeler og tilbehør Support
Mann bretter håndklær