Spar opptil 20 % med sommertilbud -
IKE96654FB

6000 MultipleBridge 90 cm

Produktdetaljer
hidden
Tomt på lager
hidden
Overvåke produktet
  • AEG tilbyr 150 dager åpent kjøp på utvalgte hvitevarer som er kjøpt hos utvalgte kjøkkenforhandlere. Du får en bekreftelse på e-post når du har registrert produktet. 
    Les mer.

Serie6000
RammeFasettslipt 4 sider
Dimensjoner910x520
Innbyggingsmål HxBxD (mm)44x880x490
Antall soner6
Type installasjonNedfelt
GrytegjenkjenningJa
Hob2HoodJa
Produktdetaljer
MaxiSense induksjonstopp (90 cm) med hele 6 effektive soner for optimal ergonomi og fleksibillitet. Proff bro-funksjon for sammekobling av to og to soner til 3 varmeområder. Alle soner har Booster for rask og intens varme. MaxiSense gjør at alle kjeler passer på alle soner, så lenge krysset dekkes. Hurtig og presis betjening med DirecTouch, og en rekke praktiske funksjoner. Intuitive kontroller i lekkert design. (NB. 3-fas).
AEG - Induksjonstopp - IKE96654FB
Mer plass. Mer smak. Samtidig

6000 Bridge-induksjonsplaten klarer seg lett når du lager mat med større panner. Brofunksjonen forbinder to matlagingssoner på tre sider av platetoppen for å passe til en stor eller lang panne. Brosonen vil dele samme temperatur og tid.

AEG - Induksjonstopp - IKE96654FB
Kombiner for å lage mer mat. Med TripleBridge

Med TripleBridge-funksjonen kan du kombinere to matlagingssoner på tre forskjellige områder på platetoppen din. Disse vil da romme en rekke kokekarstørrelser. Og alle deler de samme temperatur- og tidsinnstillingene.

AEG - Induksjonstopp - IKE96654FB
Hob2Hood®: Ventilatoren styres for deg

Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og ventilatoren. Ventilatoren justerer automatisk hastigheten basert på varmen, uten at du må løfte en finger. For kraftig avtrekk ved steking på høy varme, og roligere avtrekk ved småkoking.

AEG - Induksjonstopp - IKE96654FB
Matlagingssoner lyser automatisk. Med ActiveTouch

Med ActiveTouch lyser den tilhørende skyvekontrollen automatisk når en panne settes ned på platetoppen. Alt du trenger å gjøre er å stille inn ønsket temperatur. Det er en intuitiv måte å lage mat på.

AEG - Induksjonstopp - IKE96654FB
Raskere varme for ekstra hastighet med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funksjonen for øyeblikkelig varme. Dette gjør den ideell for å koke opp vann raskt, og gjøre panner klare til steking når du trenger dem.

AEG - Induksjonstopp - IKE96654FB
Timer for platetoppen. Laget for presisjon

Den innebygde timeren for platetoppen kan stilles på opptil én time og slår av platetoppen automatisk når innstilt tid utløper. For presise resultater uten anstrengelser.

Mann bretter håndklær
Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyAEG og finn alt du trenger på ett og samme sted.

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter