Produktdetaljer

TotalFlex registrerer automatisk gryter og panner i forskjellige former og størrelser, og lager en dedikert matlagingssone for dem. Den tilbyr deg frihet til å flytte gryter og panner omtrent hvor som helst på den responsive overflaten. For full kontroll har hver sone individuell timer, og når timeren er ferdig, slås platen automatisk av.

Produktfordeler

AEG - Induksjonstopp - IKK86681FB

Lag mat i gryter og panner i alle størrelser.

8000 TotalFlex-platetoppen oppdager automatisk gryter og panner i forskjellige former og størrelser, og lager en dedikert matlagingssone for dem. Tilbyr deg friheten til å flytte gryter og panner nesten hvor som helst på den responsive glassoverflaten.

AEG - Induksjonstopp - IKK86681FB

Bruk gryter og panner i alle former og størrelser med TotalFlex

TotalFlex lar deg lage mat i gryter og panner i forskjellige former og størrelser. Du kan også plassere, flytte og arrangere gryter og panner nesten hvor som helst over platetoppens store lydhøre glassoverflate.

AEG - Induksjonstopp - IKK86681FB

Matlagingssoner lyser automatisk. Med ActiveTouch

Med ActiveTouch lyser den tilhørende skyvekontrollen automatisk når en panne settes ned på platetoppen. Alt du trenger å gjøre er å stille inn ønsket temperatur. Det er en intuitiv måte å lage mat på.

AEG - Induksjonstopp - IKK86681FB

Hob2Hood®: Ventilatoren styres for deg

Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og ventilatoren. Ventilatoren justerer automatisk hastigheten basert på varmen, uten at du må løfte en finger. For kraftig avtrekk ved steking på høy varme, og roligere avtrekk ved småkoking.

AEG - Induksjonstopp - IKK86681FB

Raskere varme for ekstra hastighet med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funksjonen for øyeblikkelig varme. Dette gjør den ideell for å koke opp vann raskt, og gjøre panner klare til steking når du trenger dem.

Hver matlagingssone. Individuelt tidsbestemt

Med en gang du tar i bruk en matlagingssone har du rask og enkel tilgang til timeren via skjermen på berøringspanelet. Ingen veksling mellom menyer eller andre soner. Og fordi hver matrett kan tidsbestemmes individuelt er du garantert full kontroll over tilberedningsprosessen.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften