Induksjonstopp med integrert ventilator
Induksjonstopp med integrert ventilator

Noe å tenke på før du kjøper

For at du skal være sikker på at du velger rett induksjonstopp med ventilator, har vi satt sammen en liste med nyttig informasjon. Med vår kjøpeguide for induksjonstopp med ventilator, kan du være sikker på du kjøper riktig produkt til kjøkkenet ditt.

Frihet til å designe kjøkkenet ditt

Platetopper med ventilator gir deg mer frihet til å gjøre kjøkkenet ekstra fint. Nå kan du planlegge drømmekjøkkenet uten å være nødt til å tenke på hvor du skal plassere ventilatoren i kjøkkenet. Installer induksjonstoppen med integrert ventilator på en kjøkkenøy eller en halvøy slik at du kan omgås med middagsgjestene samtidig som du lager mat. Eller hvorfor ikke installere induksjonstoppen foran et vindu slik at du kan nyte utsikten over hagen. Hvis du trenger å spare plass, kan du installere den foran en vegg og bruke overskapet til oppbevaring. Mulighetene er uendelige.

Plassen under platetoppen

Under en induksjonstopp med integrert ventilator kan du montere en skuff med full dybde. Det gir deg større plass for større kjøkkenredskap, kokekar og stekepanner. En induksjonstopp med ventilator kan installeres i benkeplater på minst 4 mm.

Installert og klart

Å installere en induksjonstopp med ventilator fra AEG er raskt og enkelt. Vi tilbyr også en løsning uten rør ved installasjon av en induksjonstopp i resirkulasjonsmodus. Alle rør er skjulte og luften resirkuleres i underskapet. Takket være vårt innovative filtreringssystem, fanges fuktigheten opp, og faren for kondens som kan skade interiøret fjernes helt.

Hva betyr alternativene avtrekksluft eller resirkulering?

Når du installerer en induksjonstopp med resirkulering, renses luften ved hjelp av et kullfilter og sirkulerer i underskapet. En plateopp med avtrekksluft må i stedet ha et hull i veggen slik at luften som filtreres slipper ut.

 • Fordeler med resirkulering

  Energitapet er minimalt på grunn av utslipp av varm inneluft gjennom viften over lang tid

  Ingen rørsystem

  Ytterligere snekkerarbeid er ikke nødvendig. (Du trenger ikke å borre i veggen.)

 • Fordeler med avtrekksluft

  Høy luftstrøm

  Høy effektivitet ved lav innstilling

  Ingen ekstra kostnad for aktive kullfilter

2-i-1-filter for resurkelingsmodus

2-i-1-filteret kombinerer både et fett- og kullfilter som fjerner lukt og fett. Om platetoppen er installert i resirkuleringsmodus, er et slikt filter nødvendig.

Fettfilter for avtrekksmodus

Fettfilteret hjelper til å fjerne fett i kjøkkenluften. Det brukes når platetoppen er installert i avtrekksmodus.

Rengjøring av 2-i-1-filter

Hverdagsrengjøring - færre enn 100 timers bruk:

Hvis du renser filteret før du får varsel (det sendes etter 100 timer i bruk), bør du skylle filteret i varmt vann. Ikke bruk oppvaskmiddel. Hvis det skulle bli nødvendig, bruk en myk svamp når du skal fjerne fettsamlinger. Etterpå kan filteret plasseres i ovnen ved 60 °C i maksimalt 15 minutter.

Regenerering av filter - mer enn 100 timers bruk

Etter 100 timers bruk får du et varsel om å rengjøre filteret. Plasser filteret i oppvaskmaskinen uten oppvaskmiddel og annen oppvask. Valgt program bør være mellom 65-70°C. Når det er rengjort, plasserer du filteret i ovnen mellom 80°C – maks 110°C i en time. Et 2-i-1-filter kan regenereres opptil 8 ganger før det må byttes ut.

Rengjøring av fettfilter

Et fettfilter kan skylles av med varmt vann og oppvaskmiddel, eller vaskes i oppvaskmaskin med oppvaskmiddel. Det kan rengjøres så mange ganger du vil uten å måtte byttes.

Kjøpe filter til ventilator

Notera att filtertypen varierar beroende på vilken häll du väljer. Besök vår shop och sök på produkt/modelID för att hitta rätt delar och tillbehör.

Besøk nettshopen vår
 • platetoppen Bridge
  Bridge icon
  Bridge

  Slå sammen to kokesoner på platetoppen med Bridge-funksjonen, så får du én stor kokesone med plass til flere kokekar og panner.

 • Storkok på platetoppen Double bridge fra AEG
  Double bridge icon
  Double bridge

  Med Bridge kan du slå sammen to soner på induksjonstoppen til én stor kokesone. DoubleBridge-funksjonen kan brukes på begge sidene av platetoppen.

 • Gryta som koker på platetoppen Flexibridge
  Flexibridge icon
  Flexibridge®

  Flexibridge® gir deg muligheten til å tilpasse platetoppens overflate ved å kombinere opptil fire soner. Tilbered mat med flere gryter og kokekar i ulike størrelser - opplev optimal fleksibilitet.

 • mat som lages på platetoppen med Double FlexiBridge®
  Double flexibridge icon
  Double FlexiBridge®

  Tilpass overflaten på induksjonstoppen ved å kombinere opptil fire forskjellige soner med Flexibridge®. Tilbered mat med flere gryter og kokekar i forskjellige størrelser for mer gunstig fleksibilitet. Med Double FlexiBridge® har du tilgang til denne funksjonen på begge sidene av platetoppen.

 • Breeze-funktionen är på i ett kök
  Breeze hob icon
  Breeze

  Når maten er klar vil du bare sette deg ned å nyte av måltidet. Breeze-funksjonen renser luften i kjøkkenet med lavt lydnivå uten å ødelegge stemningen rundt deg og middagsgjestene dine.

 • Mat som tilberedes på platetoppen med Hob2hood®
  Hob2hood icon
  Hob2hood®

  Med Hob2hood®-teknologien kommuniserer platetoppen med ventilatoren. Skrur du opp eller ned temperaturen på platetoppen, så tilpasser viften seg etter det automatisk.

Tilkoblet til wi-fi

Tilkoblet til wi-fi

Koble til induksjonstoppen til My AEG Kitchen-appen så får du det meste ut av produktet. Du kan styre platetoppen via appen og du kan lese våre nyttige guider som lærer deg alt om alle funksjonene som produktet ditt har. Appen kan til og med sende deg et varsel når det er på tide å bytte filter.

Klar til å handle?
Eller fortsett å utforske våre platetopper