Produktdetaljer

Stabile temperaturer, med MultiFlow. MultiFlow beskytter kvaliteten på maten ved å opprettholde stabil temperatur og fuktighet i hele kjøleskapet. Flere luftkanaler gjør at en aktiv sirkulasjon av kald luft når frem til hvert hjørne. ExtraChill skuffen er utstyrt med spesialdesignede ventilasjonsåpninger for fuktighetsregulering, slik at du kan håndtere det interne fuktighetsnivået nøyaktig. Frukt og grønnsaker er nå beskyttet med akkurat den riktige fuktigheten.
Les mer

Produktfordeler

Maten var opptil 60% mer fuktig og bedre hydrert med TwinTech-teknologi.*

6000 TwinTech® NoFrost kombiskap holder maten 60% saftigere enn kjøleskap med én fordamper. Det doble kjølesystemet opprettholder den ideelle fuktigheten og forhindrer at maten tørker ut. Som også forhindrer at du må avrime fryseren.*

*Intern test på TwinTech-teknologi ved bruk av en intern testmetode som måler hydreringsnivå etter 9 dagers lagring sammenlignet med eget produkt med én fordamper.

Maten holdes opptil 60% saftigere og mer hydrert. Med TwinTech-teknologi.*

Med TwinTech® NoFrost trenger du aldri å avrime fryseren. Det doble kjølesystemet holder maten 60% mer hydrert enn kjøleskap med én fordamper.* Ved å ikke bruke tørr fryseluft opprettholder den ideell fuktighet og forhindrer at maten tørker ut.

*Intern test på TwinTech-teknologi ved bruk av en intern testmetode som måler hydreringsnivå etter 9 dagers lagring sammenlignet med eget produkt med én fordamper.

AEG - Frittstående kombiskap - RCB632E8MW

Stabile temperaturer, med MultiFlow

MultiFlow beskytter kvaliteten på maten ved å opprettholde stabil temperatur og fuktighet i hele kjøleskapet. Flere luftkanaler gjør at en aktiv sirkulasjon av kald luft når frem til hvert hjørne.

Premium design. For premium kjøkken

Kjøleskapets slanke, moderne design vil gi kjøkkenet et moderat utseende. Et elegant, premium, minimalistisk design av flatdøren og materialkvalitet vil gjøre dette kjøleskapet til det nye midtpunktet på kjøkkenet ditt.

Mer robust, mer stabil. Med sikkerhetsglass

For optimal stabilitet og robusthet fra dag til dag, er alle hyller laget av sikkerhetsglass – det beste materialet for å sikre perfekt pålitelighet.

Administrer nøyaktig det ideelle miljøet med fuktighetskontroller

Grønnsakskuffen i dette kjøleskapet er utstyrt med spesialdesignede ventilasjonsåpninger for fuktighetsregulering, slik at du kan håndtere det interne fuktighetsnivået nøyaktig. Frukt og grønnsaker er nå beskyttet med akkurat den riktige fuktigheten.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.