Produktdetaljer

Stillegående oppvaskmaskin med ProClean vaskesystem - profesjonell rengjøring for alle dine kjøkkenredskaper. 13 kuvert og 5 programmer. AirDry gir perfekte tørkeresultater med naturlig lufttilførsel. TimeSaver halverer lengden på oppvasksyklusen. Glassholdere for store glass i nedre kurv.

Produktfordeler

AEG - Frittstående oppvaskmaskin 45-60 cm - FFB53640ZM

Hvert glass. Posisjonert for beskyttelse

GlassHolder-funksjonen i AEG-oppvaskmaskiner gir full sikkerhet for alt glasstøy. Den nedre hyllen er utstyrt med SoftGrips og SoftSpikes, som er spesifikt designet for å holde glass på plass. Forhindrer at skade inntreffer i hver syklus.

AEG - Frittstående oppvaskmaskin 45-60 cm - FFB53640ZM

Egen beskyttelse for de skjøre glassene dine

Glassene er ofte de skjøreste gjenstandene i oppvaskmaskinen, noe som betyr at de trenger spesiell pleie. Den øvre kurven i oppvaskmaskinen har myke gummipigger som støtter opp og beskytter glassene. SoftSpikes stabiliserer effektivt glassene og krusene dine, og forhindrer at de velter og kanskje knuses.

AEG - Frittstående oppvaskmaskin 45-60 cm - FFB53640ZM

Åpner døren for naturlig tørking

Med AirDry-teknologien får du perfekt tørkeresultat med naturlig lufttilførsel. Døren åpner seg automatisk 10 cm ved endt vaskesyklus, noe som gir naturlig tørking med redusert strømforbruk.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.