AutoDose

NØYAKTIG DOSERING AV VASKEMIDDEL OG SKYLLEMIDDEL

Aldri for mye og aldri for lite. Med den intelligente teknologien i AutoDose, får du automatisk og nøyaktig dosering av vaskemiddel og skyllemiddel – hver eneste gang. Og kvaliteten på tøyet holder lenger. 

FYLL PÅ KUN 1, VASK 20*

Den smarte automatiske selvdoseringen fyller på vaskemaskinen med rett kalibrert mengde vaskemiddel og skyllemiddel til rett tid. Maskinen veier klærne dine i trommelen, og setter perfekt mengde vaskemiddel opptil 20 klesvasker. Det er ikke bare praktisk og bekymringsløst, men også en garanti for en bedre pleie av plaggene dine.

* basert på en gjennomsnittlig vask av konsumenter (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

Oppdag vår selvdoserende vaskemaskin

NØYAKTIG DOSERING AV VASKEMIDDEL. EFFEKTIV KLESPLEIE

For mye eller for lite vaskemiddel kan skade klærne dine. Med AutoDose får du nøyaktig mengde til hver klesvask. Den sørger for at favorittklærne dine beskyttes under hver vask og at de varer lengre.

3 X BEDRE BESKYTTELSE MOT SLITASJE*

Overdosering av vaskemiddel skader fibrene i klærne dine over lengre tid slik at de slites ut mye raskere. Vår teknologi beskytter og hindrer bomull mot å falme, krympe og for tidlig aldring.

*Test for slitasje på bomull ved bruk av kraft. Bomull vasket i 30°. 30 klesvasker AEG AutoDose vs. 10 klesvasker av konkurrents automatiske dosering.

 

BEHOLD DET HVITE HVITT

Underdosering av vaskemiddel gjør gradvis hvitt til grått siden skittentøyet aldri blir helt rent. Du kan stole på at vår AutoDose teknologi bruker rett mengde vaskemiddel og skyllemiddel til hver vask.

SLUTT MED ALLE GJETTINGER MED MY AEG CARE APP

My AEG Care app er utformet for å tilføre en komplett vaskeassistent som med sømløse og tilpassede AutoDose-innstillinger, og varslinger om påfyll når vaskemiddel begynner å ta slutt, hjelper deg direkte i din Smartphone.


Person titter på My AEG Care App I sin telefon