Bruk damp for å friske opp klærne dine

Det er ikke nødvendig med et helt program for å friske opp klær som ikke er skitne. Takket være dampfunksjonen på våre vaskemaskiner kan du på kort tid få klær som lukter godt og føles nyvasket.

 • Faster icon
  Raskere

  Få klær som lukter friskt og med nøytralisert lukt* på kun 25 minutter med et dampprogram.

 • Water saving icon
  Sparer vann

  Spar mer enn 40 liter vann sammenlignet med programmet for finvask.

 • Less wrinkles icon
  Færre krøller

  Klærne får mindre krøller når du bruker damp, og er et utmerket valg når du raskt behøver å friske opp skjorter og bluser.

AEG vaskemaskin med ProSteam®-teknologi

Spar vann med ProSteam®-teknologi

Frisk opp klærne dine med damp og reduser krøllene på kun 25 minutter med 96% mindre vann*.

Å bruke damp i stedet for å vaske klærne dine er en rask måte å friske opp tøy som ikke trenger en full vask. Vaskemaskinen 7000 ProSteam® har en dampfunksjon som kun bruker 2 liter vann per syklus for å piffe opp klærne dine. ProSteam®-teknologien finnes i seriene 9000, 8000 og 7000 hos AEG.

Oppdag vaskemaskiner fra AEG med ProSteam®-teknologi

Dampprogrammet frisker opp tøyet

Bruk dampprogrammet for å nøytralisere lukt** og fjern krøller på kun 25 minutter. Og vil du at klærne skal føles ekstra rene, kan du legge til vår velduftende damplukt SteamFragrance.

AEG-tørketrommel med ProSteam®-teknologi

ProSteam®. Mindre krøller. Enklere stryking.

Nøytraliser dårlig lukt og myk opp krøllene med AEG ProSteam® tørketrommel.

ProSteam® tilfører damp som nøytraliserer dårlig lukt og myker opp krøllene.*** Dette gjør at plaggene blir enklere å stryke, og som i sin tur utgjør mindre slitasje på tøyet. ProSteam® bevarer klærne lenger.

Utforsk tørketrommelen 9000 med ProSteam®-teknologi

 

AEG dampduft

Frisk opp klærne raskt ved å helle 20 ml. AEG SteamFragrance i beholderen for skyllemiddel. Det er ikke vanskeligere enn det å få en frisk duft på klærne. Dampduften kan brukes sammen med damp- og kashmirpgrogrammet i AEGs vaskemaskiner og kombimaskiner med vask og tørk.

*Intern test med en vask på 1 kg med dampprogrammet sammenlignet med et finvaskprogram. **Ekstern test som viser hvordan sigarettlukt nøytraliseres i et dampprogram. ***Internt test viser opptil 40 prosent færre krøller på et bomullsplagg etter et dampprogram med ProSteam®-teknikken.