Løksuppe rett ut av posen

Løksuppe rett ut av posen

En ny vri på en tidløs klassiker. Lag en suppe med varme og dybde som få kan måle seg med.

Ingredienser

400 g gul løk, 500 ml kalvebuljong, 1 ss gourmet paprika, 15 grønne pepperkorn, 1 laurbærblad, 5 safran tråder, 1 ts salt, 1 klype malt muskatnøtt, 1 kvist timian

Slik gjør du


Serverer 4

1 Skrell løkene, del de og kutt i 2 mm tykke skiver. Bland alle ingrediensene sammen og vakuumforsegl i en sous vide pose.

2 Plasser posen på hyllenivå 3 på "SousVide"-programmet og lag den ved 95°C i 75 minutter.

Servering Servere i varme kopper og flyt et stykke ristet brød på toppen med litt revet ost. Fransk Comté passer perfekt.

  • Gazpacho med dampede tigerrekers

    Denne kalde spanske-inspirerte suppen er en smakfull rett.

  • Blåskjellsuppe

    For en rett som ser bra ut og er rask og enkel å forberede er det lite som slår denne franske klassikeren.

  • Dampete vårruller

    Disse sunne rullene har en fengende kvalitet som gjør de perfekt for selskap.