Kamskjell med fennikel

Kamskjell med fennikel

En imponerende og veldig rask rett med overlegen aromatisk struktur.

Ingredienser

500g kamskjell, tatt ut av skallet (uten rogn), 1 ts fennikelfrø, 1 ss sitronolje eller fruktig olivenolje, 1 sitron uten voks, gourmetsalt

Slik gjør du


Serverer 4

1 Finmal fennikelfrøene med pistil og morter. Vask sitronen og riv sitronskallet med et rivjern.

2 Bland frøene og skallet med oljen og vakuumforsegl dette sammen med kamskjell i en sous vide pose. Pass på at kamskjellene ligger flatt ved siden av hverandre i et jevnt lag.

3 Plasser posen på hyllenivå 3 på "SousVide" -programmet, og lag det ved 60°C i 10 minutter.

Servering Server ved å presse sitronen over kamskjellene sammen med litt gourmetsalt.

  • Gazpacho med dampede tigerrekers

    Denne kalde spanske-inspirerte suppen er en smakfull rett.

  • Dampete vårruller

    Disse sunne rullene har en fengende kvalitet som gjør de perfekt for selskap.

  • Løksuppe rett ut av posen

    En ny vri på en tidløs klassiker. Lag en suppe med varme og dybde som få kan måle seg med.