Nyskapende klesvaskteknologi og -design

Nyskapende klesvaskteknologi og -design

En ny morgen for teknologi og design

En ny revolusjonerende tilnærming til pleie av dine garderobefavoritter har ankommet. AEGs nyskapende blanding av forbrukerinnsikt og vitenskap, forvandler klesvasken til en opplevelse som er mer enn bare rengjøring. Endelig kan du stole på at selv de mest delikate plagg blir tatt vare på med teknologi som virkelig beskytter fiber, farger og teksturer.

En kvinne som har på seg en silkebluse som er skånsomt vasket

Intuitiv innovasjon, elegant design

En enestående opplevelse venter på deg, når overlegen kvalitet og tekniske fremskritt kombineres med slank, germansk design for å gi deg innovasjon ulik alle andre. Med vår nye klesvask-serie har vi ikke bare skapt produktene våre på nytt. Vi har gjenoppfunnet klesvasken. Fordi på AEG er vi alltid én idé foran.

Et nærbilde av den elegante kontroll-bryteren
 • En animasjon som viser kostnadsfrie styling-effekter til den nye vaskemaskinen og tørketrommelen
  1
  Perfekt paring

  Gled deg over stilig design-symmetri og kostnadsfri kles-teknologi når du dekorerer vaskemaskinen så den matcher tørketrommelen.

 • En animasjon viser den elegante turbin-effekten på maskindøren
  2
  Premium styling

  Slake kurver møter førsteklasses, ergonomisk designtrekk i imponerende metallics – siden vasketeknologi også kan være pen.

 • En animasjon som viser symmetrien av det digitale betjeningspanelet
  3
  Intelligente kontroller

  Ta full kontroll med et attraktiv brukergrensesnitt som er enkel i bruk og er meget responsiv.

Teknologi som er unik for hver serie

Hver vaskemaskin- og tørketrommel-serie drar nytte av sin egen, unike teknologi. Når du beveger deg oppover i serien tilbyr hver maskin et høyere nivå for stoffpleie. For det aller beste resultatet anbefaler vi å koble sammen vaskemaskinen med matchende tørketrommel. Et vinnende partnerskap, som garantert kommer til å forvandle klespleien hjemme.

Vår vaskemaskin-serie

Bli kjent med alle vaskemaskinene

En sort kjole før og etter 30 vask uten synlig falming av fargen

9000-serien med SoftWater teknologi

En banebrytende løsning for stoffpleie er nå din med den nye vaskemaskinen i AEG 9000-serien. Den første i verden med SoftWater teknologi, dets intelligente ion-vannrensende filter utveksler harde mineraler med natriumioner og skaper mykt og rent vann. Vaskemidler fungerer mer effektivt fra det øyeblikket de kommer inn i trommelen. Endelig kan du oppnå 60-graders vaskeytelse på bare 30 grader, uten falming.

Bli kjent med kontrollhjulet på 9000 Series vaskemaskin
 • 6000 serien med ProSense® teknologi
  6000-serien med ProSense® teknologi

  Intelligente sensorer registrerer lastet mengde automatisk, optimaliserer tiden, vannmengden og energien som er nødvendig for å gjennomføre vaskesyklusen. Enten det er full last eller en enkel skjorte blir klærne aldri overvasket.

  Vis en av våre vaskemaskiner i 6000-serien

 • 7000 serien med ProSteam® teknologi
  7000-serien med ProSteam® teknologi

  Bruk mindre tid på stryking og gled deg over 30 % mindre skrukker med den effektive nye PlusSteam som kompletterer vaskesyklusen med damp for å glatte ut, oppfriske og pleie klærne. 

  Vis alle vaskemaskiner i 7000-serie 

 • 8000 serien med ÖKOMix teknologi
  8000-serien med ØKOMix teknologi

  Den første vaskemaskinteknologien noen gang som distribuerer vaskemiddel og tøymykner helt jevnt, så de når, vasker og pleier alle de ømfintlige fibrene. 

  Vis en av våre vaskemaskiner i 8000-serien

Tørketrommel-serien vår

Oppdag alle tørketromler

En sammenlikning av to ullgensere som viset krymping i forhold til ikke-krymping med AEGs AbsoluteCare® System

Ullgenserens vokter

Har du aldri våget å tørke ull, silke eller utendørsklær i tørketrommelen før? Nå kan du tørke alt du vasker i tørketrommelen med tilpassede tørkeprogrammer som tar vare på dine mest ømfintlige plagg. 8000-seriens tørketromler har AbsoluteCare® System, vårt spesialvaskeprogram for ull som replikerer den varsomme prosessen med flat-tørking – så favorittgenseren som tidligere bare kunne håndvaskes, nå garantert kan tørkes i tørketrommel uten å krympe.

8000-seriens tørketrommel
 • 6000 serien med ProSense® teknologi
  6000-serien med ProSense® teknologi

  Fuktighets- og temperatursensorer auto-tilpasser tørketiden og energiforbruket for alle størrelser av vaskelast for å bevare klærnes tekstur og unngå overtørking.

  Vis en av 6000-seriens tørketromler

 • 7000 serien med SensiDry® teknologi
  7000-serien med SensiDry® teknologi

  Fuktighet trekkes ut av stoffene med halvparten av temperaturen vanlige tørketromler bruker slik at klærne aldri blir eksponert for unødvendig varme — og fortsetter med å se og føles som nye, hver dag.

  Vis en av 7000-seriens tørketromler

 • 8000 serien med AbsoluteCare® system
  8000-serien med AbsoluteCare® system

  Våg å tørke ømfintlige plagg av ull, silke og utendørsplagg med unike tørkeprogrammer som tilpasser trommelbevegelser og tørketemperatur nøyaktig i henhold til tekstiltypen.

  Vis en av 8000-seriens tørketromler

En silkebluse med halskjede av gull

Utfordre utdaterte klesvaskvaner

Å få klær til å se nye ut vask etter vask krever fornyet tillit til vaskemaskinens og tørketrommelens evner. Endelig, med AEG kan du stole på at du kan vaske og tørke selv de mest delikate stoffer — silkebluser, ullgensere, vanntette uteklær – uten frykt for å ødelegge dem.