OPPSKRIFTER TIL DAMPOVNEN

OPPSKRIFTER TIL DAMPOVNEN

Oppskrifter til dampovnen

Dampovn har vært et hemmelig våpen i topprestauranter i flere tiår. Den ekstra fuktigheten forbedrer smak og tekstur mens den opprettholder sprøhet. Slik gjør den et hvert måltid til en opplevelse. Våre ovner er i stand til å skape imponerende resultater på tvers av en rekke utfordringer. Fra å bake den perfekte suffléen til å lage den perfekte biffen med sous vide-teknikken. Når du lager mat med damp, er dine muligheter uendelige - steke, bake og damp mat som aldri før. Kom i gang allerede nå med våre enkle dampovnsoppskrifter.

  • Løksuppe rett ut av posen

    En ny vri på en tidløs klassiker. Lag en suppe med varme og dybde som få kan måle seg med.

  • Gazpacho med dampede tigerrekers

    Denne kalde spanske-inspirerte suppen er en smakfull rett.

  • Dampete vårruller

    Disse sunne rullene har en fengende kvalitet som gjør de perfekt for selskap.

  • Blåskjellsuppe

    For en rett som ser bra ut og er rask og enkel å forberede er det lite som slår denne franske klassikeren.

  • Kamskjell med fennikel

    En imponerende og veldig rask rett med overlegen aromatisk struktur.

  • Limemousse med bringebærcoulis

    Den skarpe coulisen skjærer gjennom den søte limemousse. Dermed skaper den, den perfekte balanserte dessert som også ser bra ut.

  • Pærer i rødvin

    Inkluder krydderet med mindre du virkelig ikke kan utstå det. De tilfører nemlig en fantastisk varme og dybde til retten.